Primăria Comunei Horodniceni

Mesajul primarului Neculai Florea

Dragii mei consăteni,
Dragii noștri vizitatori,

Vă adresez salutul meu tuturor celor care vizitează portalul Comunei Horodniceni, iar din partea comunității pe care o reprezint, urez bun venit celor care deschid această pagină electronică ce reflectă activitatea administrației locale și mersul cotidian din așezările noastre rurale.

Prin acest portal dorim să ducem imaginea Comunei Horodniceni în mintea și sufletul fiecărui vizitator.

În același timp, pagina instituției reprezintă dovada transparenței decizionale de la nivelul Primăriei.

Vrem ca informațiile pe care le furnizăm să creeze un permanent contact cu tot ce se întamplă pe meleagurile noastre. Oriunde s-ar afla peste hotare, consătenii mei dragi din Brădățel, Horodniceni, Mihăiești și Rotopănești vor putea prin aceasta pagină electronică, să-și regăsească satul natal, aducându-i mai aproape de casă.

În ceea ce privește activitățile noastre și, ale mele, ca primar, aș vrea să reiterez principalul meu scop, acela de a dezvolta durabil comunitatea noastră.

Încredințarea unui nou mandat de primar, în vara anului 2016, mi-a arătat că apreciați rezultatul proiectelor noastre.

Dorința mea este de a recompensa și în acest mod încrederea acelor oameni care și-au dorit să le reprezint destinele.

Dragi consăteni, vă asigur de toate intențiile bune, ale mele și ale echipei din Primărie, și vă rog să considerați portalul Comunei Horodniceni un exemplu de apropiere dintre de autoritățile locale și comunitate, fiind totodată un privilegiu de a face cunoscută tuturor comuna noastră.

Cu deosebită considerație,

Neculai Florea
Primarul Comunei Horodniceni